close button

Dags för nominering 2024!

Vem tycker du ska vinna Svenska SEO-Priset 2024? Skicka in din nominering senast 31a augusti.

  Background Image Svenska Seo Priset

  Intervjuer

  Nedan finner ni intervjuer med jury, tidigare vinnare och andra som är delaktiga i Svenska SEO-Priset på ett eller annat sätt.

  JURY

  Intervju med Henrik Vikström

  Henrik Vikström har med sina 12 års erfarenhet av SEO tagit plats som Ordförande i...

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Sara Karlsson

  Sara Karlsson

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Johan Peuron

  Johan Peuron

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Elias Högberg

  Varför behövs Svenska SEO-priset?

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Christer Pettersson

  Vi har förmånen att välkomna ingen mindre än Christer Pettersson som jurymedlem för Svenska SEO-priset 2023. Christer har med sina 25 år i branschen särskilt stor erfarenhet av att hantera olika företags digitala närvaro. Utöver sin yrkesmässiga bana har Christer ett stort intresse för SEO. Till vardags arbetar Christer som Chief Customer Acquisition på Bluestep Bank, där ansvaret kretsar kring att leda det operativa arbetet med Bluestep Banks digitala närvaro och digitala försäljning.

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Jonna Tetzlaff

  Välkommen Jonna Tetzlaff till juryn för Svenska SEO-priset 2023! Jonna är väldigt glad över att få möjligheten att sitta med i juryn. I dagsläget arbetar Jonna på NoA Connect som SEO-konsult och sitter ute hos kund mestadels av tiden. Kunderna består utav e-handelsbolag och snälla finandsbolag hjälpa beställare att driva förändring i organisationen fokuserat på SEO. behöver ha koll på organisationen SEO omfattar flera delar dagliga utmaningar

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Emma Josefsson

  Emma Josefsson tar plats vid jurybordet för Svenska SEO-priset 2022. Emma har arbetat med SEO sedan 2014 där hon påbörjade sin karriär på sökbyrån KliKKi, varefter Emma tog klivit inhouse för att styra upp TUI Sverige och TUI Nordics SEO-arbete. 

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Christian Furtenback

  Vi välkomnar Christian Furtenback till jurybordet 2022. Christian är tidigare vinnare av Svenska SEO-priset 2020 i kategorin Finans & Försäkring med Folksams SEO-resultat. Under 2020 engagerade Christian sig i tvärfunktionellt arbete inom Folksams organisation, där ambitionen var att samla medarbetare från flertalet avdelningen till ett gemensamt team kallas “Digital försäljning”.

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Josef Borgström

  Hej Josef, och välkommen till juryn för Svenska SEO-priset 2022. Josef är idag delvis ansvarig för SEO-avdelningen på 56k Digital och har jobbat med SEO i 6 år - både på byråsidan men även i inhouse-roller. Enligt Josef är den stora skillnaden mellan byråsidan och inhousesidan tillgänglighet av kompetens. Spetskompetensen

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Nadir Fazal

  Nadir Fazal har etablerat in-house SEO på en av Sveriges största myndigheter - Arbetsförmedlingen. Han har över 10 års erfarenhet inom SEO från privat och offentlig sektor. Enligt Nadir är det viktigt att komplettera SEO med konverteringsoptimering

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Pontus Vippelius

  Vi är otroligt glada över att presentera årets första jurymedlem, Pontus Vippelius. Pontus har med sina 10 år i SEO-branschen sett det mesta, men slutar aldrig att förundras av vad man kan åstadkomma med SEO. Under sina verksamma år har Pontus varit på flertalet byråer, bland ...

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Natalia Granath

  Nästa jurymedlem som vi har nöjet att presentera är Natalia Granath. Natalia är den forna vinnaren av Svenska SEO-priset 2020 i kategorin Nyheter & Tidningar. Natalia ansvarade för SEO-arbetet på Dagens Industri under 2020 där betalväggen

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Kattis Åström

  Kattis Åström sitter med i juryn för Svenska SEO-priset 2021 och nedan får vi höra hennes svar kring SEO i allmänhet samt ta del av hennes SEO-tips i synnerhet.

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Johanna Hoof

  Juryn för Svenska SEO-priset 2021 består utav ett gäng SEO-talanger, bland dessa hittar vi Johanna Hoof. Till vardags är Johanna SEO Team Lead på Precis Digital och har stor erfarenhet av SEO-frågor.

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Eva Broman

  Välkommen till juryn av Svenska SEO-priset 2021, Eva! I år blir tredje året i rad som priset delas ut till svenska sajter som utmärker sig i det organiska sökresultatet. Vi är väldigt glada över att ha med den seniora SEO specialisten Eva Broman på plats i juryn. Eva kommer ifrån 56k Digital där hon är ansvarig för en rad olika SEO-projekt, där ibland Försäkringsbolaget If, Svea Solar, Carpe Diem och en ny lansering som kommer under juni 2021. Dessförinnan ägnade Eva ett par år åt inhouse-roller bland annat på EnterCard Group AB, Bonnier News och Bonnier Magazines & Brands. Vi träffade Eva för att få en djupare insikt i hur hon tänker kring SEO och vad som är viktigt vid en kommande internationell expansion.

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Björn Bydén

  Björn Bydén är den sjätte jurymedlemmen i Svenska SEO-priset 2021. Han har flera års erfarenhet av SEO och ansvarar numera för SEO-leveransen på den prestigefyllda specialistbyrån Pineberry. Som Head of SEO på Pineberry ställs Björn dagligen inför SEO-utmaningar gällande teknik, innehåll och länkar.

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Joakim Trolle

  Joakim Trolle har en lång karriär inom SEO.. Han började med SEO 2009 på ...

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Emilia Nilsson

  Emilia Nilsson brinner för datadriven marknadsföring och att använda data för att lösa problem...

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Ulrika Viberg

  Ulrika Viberg är en av få Svenska SEO:are som  sitter med i juryn för Svenska SEO-priset för ...

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Jorge Castro

  Med sina goda kunskaper i digital marknadsföring blev Jorge Castro finalist i ...

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Fedja Porobic

  Fedja Porobic är en utav 7 jurymedlemmar för Svenska SEO-priset 2020. Till vardags ...

  LÄS INTERVJU >

  Intervju med Vincenza La Starza

  Vincenza La Starza är Head of SEO på iProspect vilket innebär att hon ansvarar för SEO ...

  LÄS INTERVJU >

  Dags för nominering 2024!

  Vem tycker du ska vinna Svenska SEO-Priset 2024? Skicka in din nominering senast 31a augusti.

   -->